Warning: Creating default object from empty value in /var/www/murerfirmaetkiel.dk/public_html/wp-content/plugins/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Facader - Murerfirmaet Kiel

Vi har stor erfaring indenfor facader

Jens Kiel leverede et fantastisk stykke arbejde

Vi har erfaring indenfor alle former for facader

Vi får det besværlige til at blive nemt.

Når i skal have renoveret jeres facade er der flere ting man skal være yderst opmærksom på, så glæden ved den nye facade holder længst mulig.

Der kan ske mange skader, men dem der ofte ses kort efter renovering, er nye revnedannelser. De sker ofte på grund af mangelfuld bearbejdning af sætningsskader i murværket, noget som vores håndværkere ved alt om hvordan man laver

Før

Efter

Facade for andelsboligforening

Vi har mere end 35 års erfaring indenfor murer-erhvervet

Vi arbejder med de bedste materialer på markedet. Vi har styr på hele processen fra nedrivning af eksisterende puds, over partielle renoveringsløsninger, til puds på net og afslutning med filsning i den farve i har valgt.

Vi sørger for du føler dig godt behandlet.

Når i har ringet efter os vil vi i fællesskab gå jeres projekt igennem. Vi vil være grundige i rådgivningen og forslå den bedste og mest holdbare løsning.

Vi vil give jer en god fornemmelse af det færdige resultat, varigheden af projektet og hvordan vi begrænser gener så processen er så gnidningsløs som muligt.

Typisk er processen sandblæsning, reparation af skader i murværk, pudsning af hele facaden, med afsluttende tyndpuds eller maling, og afsluttes med ordentlig rengøring.

Før

Efter

For flere referencer og billeder se vores reference-side eller vores Facebook side.

Eller skriv en besked til os og så vender vi tilbage