Warning: Creating default object from empty value in /var/www/murerfirmaetkiel.dk/public_html/wp-content/plugins/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Badeværelser - Murerfirmaet Kiel

Badeværelser er vores speciale

Jens Kiel var fanstastisk

Badeværelser er vores speciale

Kontakt os for den bedste service

Badeværelser er vores speciale

Vi leverer i højeste kvalitet

Vi får det besværlige til at blive nemt.

Når drømmen om jeres nye badeværelse skal gå i opfyldelse, så kontakt en professionel, ellers kan drømmen hurtigt blive en dyr oplevelse.

Hvis ikke man bruger en erfaren murer kan skader som, vandet der når din underbos loft, eller du får fugt i væggene fører til skimmelsvamp, alt sammen fordi der ikke er ordentligt vådrums-isoleret.

Vi kan garantere at det kommer ikke til at ske ved brug af vores flisemurer.

F1000033
F1010002

Vi har mere end 35 års erfaring indenfor murer-erhvervet

Vi kender kravene til den korrekte udførsel, de rigtige materialer, og ikke mindst de rigtige håndværkere der er specialister indenfor badeværelser.

Derfor kan vi sikre at drømmen bliver til virkelighed.

Vi sørger for du føler dig godt behandlet.

Når vi udfører badet hos jer vil vi være opmærksom på de muligheder der er i jeres nye rum og tilpasse dem så tæt på jeres ønsker og behov som muligt.

Vi hjælper med flise og sanitetsvalg så drømme og økonomi spiller sammen. Vi råder og fraråder jeres ønsker med baggrund i årevis af erfaring.

Typisk er processens varighed fra vi nedriver jeres gamle badeværelse til i benytter det nye igen under 3 uger. Vi har kontakt til leverandører af bade og toiletvogne hvis dette ønskes i renoveringsperioden.

Bad

For flere referencer og billeder se vores reference-side eller vores Facebook side.

Eller skriv en besked til os og så vender vi tilbage